marimari

Wednesday, January 28, 2009

buat pertama kalinyerr aku di TAG..


1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?

  • Family ku yang tercinta

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?

  • Guest purse..itupun kebetulan der SALE!!~

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu?

  • Di tepi kolam di waktu senja..amacm??hehe

4. Berapa lama hubungan kamu berkekalan?

  • Entahlah..so far baru 5 years ng MR happinnes

5. Adakah anda dilamun cinta?

  • Mustila ng mucuk ku

6. Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam?

  • Roiboos..ara damansara

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?

  • Puzzle search

8. Apakah nama penuh kamu?

  • Nurmasita abd malek

9. Kamu lebih senang ngan mak atau ayah?

  • More to mummy tp ayh seng bw berbincang kot..hehe

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?

  • mr. happiness

11. Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu?

  • emy
  • mai
  • ayu
  • leen
  • ali
  • watson
  • lin
  • tak tercarik di dalam kotak fikiran

12. Adakah kamu mencuci pakaian kamu sendiri?

  • Dulu YES..but now maid basuh kan..jahat kan..hehe

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pergi?

  • Paris n italy

14. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu?

  • Cumel
  • Pkai tudg ala2 saya..heheh
  • spekki
  • ~
  • ~

15. 8 perkara yang amat saya gilai?

  • shopping
  • lepaking
  • game
  • camera
  • music
  • online
  • makan makan yg wajib..hhee
  • kids

16. Pelukan atau ciuman?

  • Dua dua saya mau

17. 8 perkataan yang sering diucapkan?

  • Okies..
  • Mucuk
  • Love you
  • Miss you
  • Yerla
  • Tolong
  • B…
  • alalalalala

18. 8 buah buku yang paling baru baca?

  • Aku terima nikahnyer

*itu sajer la…

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali?

  • Cintamu
  • Keranamu
  • Crush
  • Sejiwa
  • Tanpa
  • Zikir
  • ~
  • ~

20. Mari Men-Tag 8 orang lain

  • Nurul
  • Ali
  • Farah
  • Enza

*tak tahula saper..

budak cumel..


cuti yang memborink kan bagi aku..so xtau nk watper, asik titon jerla kjer aku..my auntie n husband dier dr pg melayan tennis..time lapar kitorg pn gie la mkn daun pisang kat PJ..dh kenyang blik dorg pn smbg tgk tennis..aku pn melayan ank dier yg sgt cumel tue..sejak aku tinggal umh dier..life aku bertambah ceria sebb adernyer si Qistina Zahra nie..blik kjer penat2 pn xper..boleh lyan karenah dier pn dh hilng penat..hehehe...


cumel nyerr dier ng red ball nyerrr..

nie time dh penat main bola..n aku pn penat membuli dier..

pg nie tak sempat nk kiss qistina sbb dier pn tak bgn lg..hehehe...



Tuesday, January 27, 2009

...




...cuti yang memborink kan...

.....

Monday, January 19, 2009

persembahan yang besh....


video

suker giler persembahan stacy,,tapi sayang tak menang lorrr....

Thursday, January 15, 2009

dinner at Cinnamon cafe ~ One World Hotel


semalam 14 Januari 2009 bierthday my cousin ~ Hakim..disebabkan tahun nie dier dh start skolah standard 1 so tak dpt la nk celebrate sgt..aku pn tak tau actually nk g dinner nie..heheh..smlm blik kjer jer smpai umh, my kazen haris bgtau..

haris : kakak ieta nak ikut tak?

me : g mn?

haris : gie beli permainan..

ieta : kat mn?

haris : kat ou..

ieta : mainan per..

( dlm pada ms yg sama dier g ckp kat mami dier.." dh tanyer kkk ieta, kkk ieta nk ikut)..padahal aku tak ckp paperpn..heheh..lpas pd tue maksu aku pn suh siap nk g toy 'r' us bli mainn n then g dinner kat one world hotel..bab makn2 nie haruslah ikut..aku pn tgh lapar..yerla br blik kjer..hehe..
after dinner kitorg pn blik la..dh penat..perutpn dh full giler..dlm gmbar nie satu mknn jer..padhal mcm2 order..sampai tak larat dh nak makn..hehe..k la..nnti update lg..daaaa

Wednesday, January 14, 2009

love this song...


Dygta ft. Ira - Cintamu


cintamu yg kurasa
walau tak terucap
semakin dalam

cintamu telah terukir
di batas cintaku
selamanya

tak pernah ku mencoba
lepaskan cintamu walau sesaat
sejujurnya diriku
terlalu sayang padamu

ku ingin slalu dlm cintamu
dan tiada
yg kan memisahkan selamanya

cintamu
yang terlintas
terbias matamu
selama ini

adakah dihatimu
terbersit satu harapan untukku
ku berjanji selamanya
kau selalu milikku
satu cinta

tak pernah ku mencoba
lepaskan cintamu walau sesaat
sejujurnya diriku
terlalu sayang padamu

ku ingin selalu dlm cintamu..

Tuesday, January 13, 2009

SATURDAY!~


Pada Sabtue lpas aku membz kan dr tolong mr happiness n kawan dier hantar kat used car kepong..nk amik keter..lmer giler loan br approve..sian..sian..pas aku dh hantar..MH bw keter baru kawna dier sbb kwn dier tak confident bw jln KL..hehe..so, kitorg pn berlumba la di jln raye..aku menang..yeay!!!!~hehehe....

ondaway nak amik MH n kawan dier Joe..

MH mengusha keter..byk duit ker nk cr keter len..heheh!~
kawan dier tgh cek keter..aku posing sket kat keter dier..heheh

pas nie aku n MH ker pavilion sbb my auntie dh tggu kat sner..hehe..kitorg menghabiskan maser di sana..jalan2..makan2..hehe!~


MH wit haris n hakim..melayan bdk..haha!~lepaking at fudcourt!~
yana tgh layan eskrim..si budak kacuk cina..hehe
MH wit qistina zahra!~

qistina yg sgt kiut..parents dier tgh membeli kat mont blanc, kitorg membuli si kecik nie..heheh

dh penat berjlan,pusing2 kitorg abiskan maser kat loaf plak..

okies..nie sajer yg dpt ku update.hehe..nnti aku update lg..!~


Friday, January 9, 2009

Barang yang harus ada!~


Aku nie tak suker bw beg yang kecik..klau boleh mesti nak cari beg yang besar.puas hati sket nak cari barang dlm beg.hehe..klau dah beg besar, dalam beg pun harus la macam2 barang nyer..



1. wallet (Esprit jer)
2. Diary (mr happiness bg.thanx darl.compy aku jer kemut xder diari.hehe)
3. Pocket posh word search (penghilang borink)
4. coin purse
5. Lipsmooth (maybellin)
6. Lipstick (silkygirl)
7. perfume (DKNY)
8. Lotion (mark & spencer)
9. Thumbdrive
10. Camera (thanx to mr. happiness)
11. my daily vitamin

banyak kan harta2 nya..haha..so korang puler cmner.....!!!!

Tuesday, January 6, 2009

singapore!~


kelakar saja pertama kalinya aku ke Singapore..thanz to uncle n maksu coz ajk g saner..so aku pn bergegas la ke pusat imegresen membuat pasport..seb baik bru masuk gaji..terbang RM300. Nampaknyer after nie kn g jln2 lagi la..ahaks

di sini bermula nya cerita aku ke Singapore....


nak tahu kelajuan yang dibawa ialah 180km/j kami bertiga di belakang telah memakai sitbelt w/pun saranan berkuat kuasa 1 Jan 09..=)


see, i told u already..hehe



akhirnya dh nak smpai..


dalam perjalanan ke bandar JB aku ternampak bena nie..paperpn congrats to mawi & ekin..

finally samapi gak aku kat singapore nie..kami jaz jalan kat orchard road jer..the whole day kat Takashimaya shopping mall..SALE!!!!

wit maksu kat marriot singapore..


kat jimmy choo boutiqe.sumpah lawa2 giler design handbag n shuz..

kat Gucci plak..sale giler tapi tak mampu lg..duit pn ader 500 SD jer berkat org bagi.alhamdulillah..hahah

berkat dr 500 SD nie jer la brg yg aku dpt beli..hehe..

1. Guess handbag tambah lg satu aku nyer collection
2. Baby G paling aku minat n worth it giler aku beli..kat sini aku tgk price nyer RM999 for two watch..kat singapore aku bli dh convert duit m'sia RM729..ok kan????

so duit yang selebihnyer..aku tak bli per pn..aku tukar n blanjer kat m'sia jerla..hehehe


jam 0830pm blik umah..yeay!~jaz 1 dat at singapore..