marimari

Tuesday, March 17, 2009

suka.duka


ermmm...rini 17 Mac 2009 genaplah aku setahun kerja kat LTAT nie..macam-macam suka duka aku lalui kat sini..yang penting kena marah ker aper ker tetap hepikan diri..kalau tak nanti stress ng boss yang hampeh sket..hehe..

aku juga bersyukur akhirnyer aku lulus exam gov..dah tak payah nk susah-susah mencari buku, mengahafal buku tebal yang ntah paper..memenat kan jari jemariku tuk menulis esei sampai maximum 10 soalan dan ank-ank nyer lagi..yahuu..aku dh lulus..

yeah...aku tengah tunggu comfirmation letter jer..alhamdulillah..

=)

nie pic staff di company aku..layankan jerk..hehe


=)

3 comments:

NURUL said...

ermm tarikh ieta tu sama mcm kak nurul 17/03/09 ari tu genap kak nurul keja tmpt kak nurul setahun.

ungu violet said...

LTAT tu ape ye?? :)

i;ieta said...

kak nurul : oooyerker samerla..hehe..
ungu violet : LTAT tue lembaga tabung angkatan tentera..naper ek?