marimari

Monday, July 13, 2009

weekend yg sgt besh..


Saturday


ermm..sabtue lepas, as usual mesti ikut maksu her family gie breakfast..disebabkan aku nak gie hantar my car yang sgt kusayangai tue tuk polish kat CARS OU..terpaksa bw 2 kereta..kitorang breakfast kat kayu dataran prima..ermm layan juga, 1st time breakfast kat sn..then after breakfast aku pn gerak la ker ou hantar kereta..maksu gie hantar her son g tuisyen kat taman tun..pastue pulang ke rumah sebb my car siap around 7 pm..
for lunch plak as usual jugak la ak
n ke pavie..boleh dikatakan every saturday mesti kat sn tuk lunch..tapi diz week tak plak..disebabkan my uncle ade tenant nak masuk terpaksa gie tgk umah kat damansara..and kitorang juz had lunch kat the apartment The Curve..tapi sgt enjoy..disebabkan aku nak mser tue berlalu sampi kul 7 coz mls nak tggu..hehe..aku pun telah melekakan uncle tuk berjalan ker Desa Park City..Perggghhhhhhh!!!! sgt enjoy..like overseas ok...korang patut gie sn..kitorang lepak kat coffee bean smbil lyn org main kite..heheh..playground nyer sgt besh..bile dah leka..tgk time dh kul 7..heheh..aku sgt suker..yahuuu..gie ou terus bw keter balik..takyah tggu2..mlm we had dinner kat n.lemak antarabangsa Kota Damansara..ermm..terlalu ramai org..tapi enjoy juga..heheh...



Sunday

Semalam ader kenduri bacaan yassin kat rmah my auntie die Jalan Kent 1..sempena ank perempuannya aka my kouzie nak melangsungkan perkahwinan sabtu nie 18 Julai 2009.ermmm, takder per yang nak ditolongkan coz pkai catering..tapi kami sgt enjoy mkn..heheheh...and sgt suke coz my lovely famili dtg..hehehe..love u!~xoxo



chup*chup*
love u all
xoxo

2 comments:

NURUL said...

seronoknyerr eita :)

colourlicious said...

perlukan khidmat jurugambar?
kami mengalu-alukan anda untuk melayari web kami http://colourliciousphotography.blogspot.com untuk lebih lanjut.

kami sedang mengadakan promotion dan kami juga menyediakan pakej ekonomi tetapi amat berkualiti.
thanks.