marimari

Wednesday, October 14, 2009

m&k : entry 10




makin berdebar juga ku rasakan..cm takder perkembangan sgt jer nak kawen nie..heheh..

checklist pun cm tak de effect sgt jerk..huhu..relek ieta..brg hantaran almost done..but tgh pening nak memikirkan pengapit ku nanti nak pakai baju warna ape ek..korang leh bagi idea tak..insyAllah aku bersanding pakai baju putih..but pengapit nak pkai baju warna ape supaya tak outstanding dariku nanti..

kain nak wat baju nikah pun tak cari lagi..tapi takper my um jer yang jahitkan nanti..huhu..

korang2 tolong ek bagi idea warna per yang sesuai!!

tq

xoxo

4 comments:

NURUL said...

color cream ke atau soft grey?

i;ieta said...

soft grey ek akk..cm menarik juga..

intan.maisarah said...

saay suka warna putih

S-Chan said...

kaler tak kisah ape2 pun, asalkan ko bagi je baju compang camping kat diorg... kompem tak outstanding dari baju ko...