marimari

Sunday, May 16, 2010

continue cuti2 entry



sambungan dari entry cuti-cuti..
nak mulakan citer dari mn pun tak tahu..
nie mmg percutian g tak disangka2..

bermulanya dari...

after kahwin skang aku gie kejer hubby yg hantar coz nak jimat minyak..hubby mmg suke dgr sinar fm..satu pagi tue aku tgk die beria2 msg..aku tanye la die msg sape..die ckp try kuiz sinar cuti2 ke bandung..mn tau dpt..leh g honeymoon..sbb kitorg tak plan paperpn nk g honeymoon mn..aku tak berharap pun..coz rakyat malaysia kan ramai..setiap hari bile die hantar aku mesti tido dlm kete..tibalah satu hari on 10 mei, time tu baru balik kejer nak gie umh auntie aku kat jln kent, nak amik mak n ayh baru balik umrah.hubby dapat satu panggilan dari sinar..mengatakan bahawa menang kuiz tue..kitorg pun cm terkejut..rupenya dlm ms aku tido g keje hubby duk sms..hehe..

tp hadiah nie tuk hubby sorg..oleh kerana die dh niat mmg nak bw aku g jenjalan so aku kn tambah duit la..naseb baik ade kosong..coz percutian tuk 10 pemenang dan krew sinar pagi termasuk la kak engku, khairil dan salih yaacob..huhu..mcm best jerkan..

so kitorg aku bertolak on 21 mei nie until 24 mei..bile tgk jadual program kat sn..mmg sgt menarik coz banyak shoppingggggggg...lalalala...hubby kate kire nie hadiah tuk 1month anniversaryla..

can't wait...

1 comment:

Bitter Sweet said...

congrats..happy honeymoon & happy shopping!!

gile rezeki terpijak nih..