marimari

Tuesday, January 6, 2009

singapore!~


kelakar saja pertama kalinya aku ke Singapore..thanz to uncle n maksu coz ajk g saner..so aku pn bergegas la ke pusat imegresen membuat pasport..seb baik bru masuk gaji..terbang RM300. Nampaknyer after nie kn g jln2 lagi la..ahaks

di sini bermula nya cerita aku ke Singapore....


nak tahu kelajuan yang dibawa ialah 180km/j kami bertiga di belakang telah memakai sitbelt w/pun saranan berkuat kuasa 1 Jan 09..=)


see, i told u already..hehe



akhirnya dh nak smpai..


dalam perjalanan ke bandar JB aku ternampak bena nie..paperpn congrats to mawi & ekin..

finally samapi gak aku kat singapore nie..kami jaz jalan kat orchard road jer..the whole day kat Takashimaya shopping mall..SALE!!!!

wit maksu kat marriot singapore..


kat jimmy choo boutiqe.sumpah lawa2 giler design handbag n shuz..

kat Gucci plak..sale giler tapi tak mampu lg..duit pn ader 500 SD jer berkat org bagi.alhamdulillah..hahah

berkat dr 500 SD nie jer la brg yg aku dpt beli..hehe..

1. Guess handbag tambah lg satu aku nyer collection
2. Baby G paling aku minat n worth it giler aku beli..kat sini aku tgk price nyer RM999 for two watch..kat singapore aku bli dh convert duit m'sia RM729..ok kan????

so duit yang selebihnyer..aku tak bli per pn..aku tukar n blanjer kat m'sia jerla..hehehe


jam 0830pm blik umah..yeay!~jaz 1 dat at singapore..


2 comments:

NURUL said...

wow i like that handbeg guess :)

rara said...

i pun nak g singapore jugak ah!!