marimari

Thursday, May 14, 2009

m&k : entry 2



setelah decide theme for wedding nant..skang aku tgh serabut nak mencari andaman yg sesuai for kehendak aku..heheh!~

i love to wear songket nanti..hehe..sbb aku mmg suke tradisional style nie..encik tunang ikut saje ape yang kumahukan..hehe..bagus2, gue sgt suke berurusan ng kamoo..heheh..


pic taken from here

tapi diz baju der lace..but i like full of songket..but nice this baju kan..ermmm...

kukan survey lagi di mn lagi butik andam yang ader baju yang aku nak..hahah!~

7 comments:

my hidden stories said...

nie baju dr butik ZZC kerr?

rasanya..kak zai tu ada lagi baju lawa2 dr nie..g lah tgk..

i;ieta said...

yup..

tula..nak kn pie survey nie..
warna nya juga sudah menepati ciri2 idaman ku..
hehehe!~

tapi klau dapt songket tabur putig mesti lawakn heheh!~

my hidden stories said...

ieta,
kak zai tu kamu boleh request dgn dia nak baju baru..

dia tak kan teragak agak buat untuk kamu..=)

(saya ada pengalaman berurusan dgn dia)

i;ieta said...

owh yerker..
ermmm..nie yg besh nie..hehe!~

Dayu said...

lace ngan songket lawa lah ieta
dalam songket
luar lace
try lah ushar2 butik pengantin
carik butik yg ada baju kamu berkenan tu

i;ieta said...

DAYU..LAWAKAN...

SAYA PUN TERUJA..
TAPI SY CM NAK FULL SONGKET JUGA..
HEHEHE..
SAYA KURUS CM TAK LAWA JERK PKAI LACE..HEHEH!~

nadia said...

http://urusbudaya.blogspot.com/

sila lihat link tuh. nak promo spa my sis. pakej kawin pon ada gak. dari pelamin sampai la ke katering