marimari

Saturday, March 31, 2012

Fab'lous by Dato' Sarimah Ibrahim (sticky post)


Kawankawan, disini saya nak perkenalkan produk yang sangat bagus daripada Dato' Sarimah Ibrahim. Produk ini diperbuat daripada satu jenis Epal. Boleh menyembuhkan bermacammacam jenis penyakit.Salah satu nye Kanser. Produk ini halal yer kawankawan.Dibangunkan oleh orang melayu kite sendiri.

Fablous adalah hasil penyelidikan yang mendalam dalam usaha mencari jawapan untuk tampil kekal sihat, kekal cergas. Penuaan dan kesan-kesan yang tidak diingini berlaku apabila sel-sel penting dalam badan hilang keupayaan untuk diperbaharui semula apabila usia meningkat tua.

Di Fablous segala permasalahan penuaan akan terjawab dengan mengembalikan keremajaan sel-sel tubuh serta merangsang dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan. Sel - sel baru ini menjadikan anda kelihatan lebih muda dengan kulit yang lebih halus serta gaya hidup baru yang sihat disamping keluarga tersayangAbang saya sendiri sedang mengamalkan produk ini.Beliau menghidap penyakit Saraf Sensitif.Alhamdulillah dan makan dalam 15 uncang ade perubahan.


Price: RM225 sekotak

Dirumus khas dengan bahan-bahan semulajadi yang terbaik dengan membekal nutrisi dan membaik pulih sel-sel di dalam tubuh anda disamping memberi tenaga seharian dengan menyingkirkan segala jenis toksik dan menjana semula sel-sel baru.

PHYTOCELLTEC MALUS DOMESTICA Adalah Stem Cell Epal yang di hasilkan melalui teknik terbaru teknologi sel kultur berpaten. Ia kaya dengan penghasilan sel baru dengan faktor epigenatik dan metabolik bagi melambatkan proses penuaan dan mencegah pengecutan organ. Rasailah kehebatan tubuh anda bersama FAB'LOUS.


Ini antara bahanbahan yang ada.tiada campuran ye.100% asli..


Nanti saya cerita penyakitpenyakit yang boleh dirawat dengan product ini dan ade 2 product lagi bagi yang dah berumahtangga.berjumpa di lain entry..

info lebih lanjut :99: Fab'lous Global

kalau ade sesape yang berminat boleh pm me at konspirasiteori@hotmail.com or sms 013-2302928..insyAllah siapa rasa nak sihat dan cantik boleh la amalkan produk stem cell ni ye..

No comments: