marimari

Thursday, September 17, 2009

syawal menjelma




hurmm..esok aku dh nak pulang ke kampung halaman..tak sabar juga..cuti 10 harila katerkan..hehe..nak kemas rumah, buat kuih lagi sket2..nak tgk baju mak dah siap jahit lum..heheh..mma tak sabar..nie tengah nak kemas barang2..bawa baju sket jerla kot..coz pas solat raya dh datang balik ke KL..aku kan stay umah maksu ku sampai la aku kawen nanti..so diz year raya my parents nak stay kat umah maksu..so, tak yah la angkut baju banyak2..hehe..


oklah..dikesempatan ini aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kepada teman2 blogger..hati-hati lah di jalan raya..


xoxo

1 comment:

~ thalhazlin ~ said...

Selamat hari Raya ieeta. Maaf zahir dan batin.

Ikhlas dari :
thalha & hazlin