marimari

Sunday, July 3, 2011

not well


salam ahad kawankawan..
rini tak kemana pun duk umah je, zhariff not well balik..demam kejap ade kejap xde..
demam kena cucuk agaknya, tak pun nak ringankan badan sikit bagi meniarap..
aku pun mcm dah start nak batukbatuk..
oklah nak sambung main angry bird..
heheh

xoxo

8 comments:

Atiqah Adnan said...

nice pic.. complete family.. psst dear mane u beli hat zhariff tu ye?

i;ieta said...

tq...beli kat butik okaidi..tak taula ade lagi tak...
ritu cr lagi tuk zhariff dah xder stock..design lain...

ni ms beli b4 zhariff lahir lagi...besar, umur 4 bulan br leh pkai...hehhe

dpoizencald7575 said...

like ini 3owg~~

Atiqah Adnan said...

okaidi tu butik dimana dear? qa ade tanye2 juga selalunye hat camnie jual kat kedai baju sejuk tu kan cam universal travel gitu laa.. eeii nak sangt cari hat bb material macam nie..

i;ieta said...

ieta cari juga kat situ tapi takder..kat pavillion ng One Utama jer ade butik nie..baju kat situ pun comel2..ieta berkenan jeans boy kat okaidi.try juga barubaru nie cr topi cmtue dh takderla..

tak taula kot dah keluar balikkan..

i;ieta said...

sem : like kamoo juga...

Atiqah Adnan said...

thanks dear for info.. ni dah 7 bulan lebih.. hujung bulan ni nak ke KL.. hope dapatlah berjalan ke pavillion or one utama.. ^^ ni pun jalan cikit cam dah tak larat daa tau.. :)

i;ieta said...

hehe..biasala, tapi kene rajin berjalan..hehe..

semoga semuanya selamat dear..
=)