marimari

Tuesday, July 5, 2011

tikar kartun




tibatiba macam teringin plak nak belikan zhariff playmat. skang kat umah aku dah belikan zhariff mat yang bentuk puzzle tue.tapi agak kecik cm tak puas jer..aku beli gambar transport kat tesco..
skang tgh tunggu kot ade expo pape ker yang boleh beli murah..rasenye ade parenthood expo hujung bulan nie..betul ke erk...nak cari yang jenis kat bawah nie...

yang kat rumah lebih kurang cmni la aku beli kan tuk zhariff..tapi kecik skit...


tapi aku sangat suke yang ini..insyaAllah akan cari juga untuk si cutie pie..

2 comments:

Atiqah Adnan said...

colourful memang bagus untuk baby kan.. hee~

i;ieta said...

mmg pun..

zhariff kalau nampk org pakai warna striking die mesti pandang je..
hehe..

now Guess kids sale sampi 70%..
mid year sale..kalau tak susah nak dapat guess sale samapi 70%...

hehe