marimari

Monday, September 10, 2012

jalanjalan pontian


hurmmm, cerita dah basi jugala..hehe...last week punya cerita time my mom birthday..beria sangat my parents ajak ke johor..kenduri kahwin bekas jiran kami masa zaman aku kecikkecik..tapi nak dikatekan rapat jugala we oll dgn famili nyerr...

seawal pagi dah gerak, coz dari n9 nak ke pontian ambil masa dalam 4,5 jam jugala kan..ayah decide tuk breakfast tgh jalan jer..stop jela kat mana2 kan.hehe


sempat camwhoring sementara tunggu semua bersiap..layankan saja..

at last we oll stop dekat pasir besar....breakfast sebentar sebelum meneruskan perjalanan jauh kami.. dah macammacam aksi kat dalam kereta..dengan zhariff sekejap ke depan, sekejap ke belakang..dengan melayan adik yang tak abisabis snap picture..berlawak with mom n hubs lagi..ayah je tekun mebawa kereta..hehehe..


chumell jerk, my mom pun join..hehe


 with sissy n my love son


 my mom yang sporting!

setelah melalui hutan belukar, masuk keluar highway..sampai la kami ke destinasi Pontian Kechil..1st time sampai kat pontian..hurmm, tak rugila ikut my parents..sampai2 jer terus cari makanan..tapi macam kurang ajar la pulak kan tak jumpe tuan rumah..hehhe..salam, tanya khabar bagai baru la we oll makan....hehe



biasalakan kalau dah jumpe kawan lama, mmg lambat lagila angkat punggungnyer...


tak sahlakan kalau tak snap pic pengantin..
boleh dikatekan pengantin lelaki itu
kawan sepermainan masa kecil.lupe nak snap pic with pengantin nyer abang yang sebaya..


after bergambar semua, my parents pun dah setel melepaskan rindu dgn kawankawan lamanya, kami gerak ke muar pulak rumh kawan mak ngan ayah..beraya bagai, disebabkan dah mahgrib, after maghribla kami baru gerak pulang balik.apeape pun mmg perjalanan kami sangat happening...

puc of the day.. 














3 comments:

IntaNBerliaN said...

happy je gambar awk ber3 dgn mak awk :-)

Wanieys said...

wah mak awak sporting jer hihi

salam kenal yer dr wanieys a.k.a ibuqalief :)

iietamalek said...

intan : mak say mmg begitu..

ibuqalief : salam kenal dari saya juga...