marimari

Friday, March 19, 2010

change date



semalam dapat berita my father dapat pergi menunaikan umrah yang ditaja oleh FELDA kepada bakal pesara..my mom pun follow skali on 28 April - 10 Mei..


masalahnyer skang his side nyer date terpaksa di tunda ke tarikh lain..aiyak sangat pening mencari tarikh yang sesuai..nak wat cuti skolah bulan 6, takleh plak terlalu ramai member kawin on date time..cmner nie..piilhan yang hanya ada pada tengah bulan 5 sahaja..

tolonggggg...pening....
his side tak kisah biler2 ikut kesenangan my side..lagipun side dorang tak guna kad..jaz wat family members jerk..tak kisah la biler2 pun..

cmner nie....

10 comments:

aDieyZa said...

nasib baik x pakai kad.. kalau pakai kad, mmg leceh la kan kak?

hal ni kenalah bincang elok2.. hope akk dpt tarikh yg sesuai..

tp utk bulan 6 cuti sek, mmg dh banyak sgt kenduri kak..

i;ieta said...

tula..dah decide dh nak kn bincang balikla tarikh baru tue..

NahWaL said...

sian u. buat sebulan lepas tu? or pertengahan may pon ok kan.

i;ieta said...

nahwal : buat after my parents balik..on 22nd maybe la..

takperla my father dpt free kan gie umrah..better die gie..rugi plak nanti..

NahWaL said...

eita, jempol dari n9 jauh tak?

i;ieta said...

ermm..cmner nak ckp ek..biler dh sampi pekan kuala pilah lagi 30 minit la br sampi jempol..jalan nak ke muadzam shah..

.:Mrs. Engineer:. said...

ok dh tgh bulan 5 tu... :)

i;ieta said...

mrs. engineer : tula kan date tu jer yg ade pun..lain sume penuh dengan undangan

idayusof said...

hi ieta, 21st may tu cuti kalau x silap i. 22nd May should be okay kot. :)

i;ieta said...

ida : awak cuti ape 21st tue?tgh pening byk date tak leh make it..