marimari

Wednesday, March 31, 2010

tempat tinggalku


alhamdulillah..

semalam after kejer amik en.tunang n terus ke puncak jalil untuk jumpa kak iz agen yang aku berurusan tuk sewa rumah..
akak ni sgt baik, peramah..best sgt dpt kenal ng die..die banyak tolong la tuk dapatkan umh ni..
actually umah sewa kami pun selang 5 buah rumah jer dari rumah die..so smlm sampai pun dah kul 8.kami gie makan dulu tak jauh dari rumah yang disewa..pastue baru ke rumah kak iz amik kunci..

wow! sgt teruja..hehe..umah sewa jer pun
owner dah bersih,basuh n pasang kipas per yg patut..
tak sabar nak masuk kan barg..tapi diz wk en.tunang terpaksa kemas umh sorg..coz saya nak balik nak setel per yg patut..almaklumlah kenduri tak lama lagi.

so..kepada kawan2 yang nak cari rumah sama ada sewa or beli kol
kak iz
nie no nyer, 0192111675

ok daaa...

1 comment:

NahWaL said...

ieta, maaf sangat2 tak dapat pergi wedding u. wedding kat sini pon tak terkira pergi. hari ni je dua. sorry sangat2. but i wish u all the best, semoga jadi isteri solehah dan dikurniakan zuriat soleh dan solehah. jangan berhnti blogging tau?