marimari

Thursday, October 13, 2011


salam khamis u oll..

semalam samapi esok akan bermalam di ara rumah my auntie tempat zhariff ditinggalkan..hehe
my hubby got training @ Grand Dorset till friday..

semalam sampai jer ara kakak ckp zhariff demam, bangun jer dari tido tibatiba panas jer..dah la die mmg dah ade batuk n kahak yang susah sgt nk hilangnyer..

kakak dah bagi makan ubat sume..mase aku sampai tue, zhariff baru lepas mandi..sgt windu dengan my lil' cinonit ok..dalam tak sihat tue die masih aktif nak bermain..kakak ckp zhariff extra manja skang, tak boleh kena tinggal nak melekap jer..ape lagi kena gendong alaala ank orang indonesia..hehe..

esok kakak lagi satu sampai dari indonesia, kakak nisa balik cuti start dari bulan puasa aritu,. sebelum kakak Dhar jaga, kakak nisa yang jaga zhariff dari zhariff umur 3 months lagi..ntah mcm mana la zhariff..nak ke tak la die ng kakak nisanye..even dengan my auntie pun die taknak..

oklah, tgklah pic di bawah yang ntah hapehape nyer...hehe



amik!~bawah daybed perginye...hehe


ini aku tak tahula sape nye keje..
high temperature sungguh dinding tue..sampai kena tampal coolfever..
haha

3 comments:

Afira said...

hai..i follw u

BabyShopInYou said...

https://www.facebook.com/babyshop.inyou

AnaLyana said...

Hai iieta, salam perkenalan juga..:)