marimari

Thursday, January 26, 2012

Allah masih sayangkan kamu



last sunday dapat kol dari jiran belakang rumah yang tersayang.sebab ape tersayang.boleh dikatakan setiap minggu ade jer acara makanmakan dirumah kami with them.hehe..sekarang sudah sangat rindu dengan mereka.

ok berbalik pada panggilan itu, kakmimi bgtahu yang suaminya aka kime lemas kat Pantai Batu Burok. Saya sangat terkejut, dalam kepala ni dah fikir macammacam dah. Dorang bercuti kat Primula Beach Resort. Mengikut kate kakmimi kat situ takde orang pun mandi time tu, suaminye sorang sahaja.Tahutahu jer dan nampak jauh ketengah.Kebetulan ade guard pantai baru masuk kerja, dapat die selamatkan.tapi suaminya pengsan, sampai die ingat dah takde dah.LEpas bagi CPR terus muntahmuntah air masin, then naik ambulance tahan wad kat Hospital Terengganu.

Bile dan discharge doc suruh follow up balik, coz takut ade infection nanti. Infection akan datang lambat ambil masa dalam 1week.Hopefully kime baikbaik aja.to kakmimi jangan susah hati yer.Tak sabar nak jumpe mereka bile time birthday zhariff nanti.

So kawankawan, yang mana masih bercuti di tepi pantai tu, hatihati yer.takut saye dengar. Happy holiday u'olls..



tiada kaitan dalam ini cerita.:97:

2 comments:

Bitter Sweet said...

skrg ni mmg byk kes mati lemas..mintak dijauhkan

iietamalek said...

tula kakju, takut dgr..mmg terperanjat dgr berita tu..