marimari

Tuesday, April 16, 2013

my cheeky boy!




seronok bile tengok anak terunaku itu ceria saja..cuba tengok pic kat atas tu..zhariff memang rapat dengan mokcu nyer. mokcunyer rajin sangat melayan die. kalau merengek sikir jer, terus mokcu layankan karenah die tu.

sampaikan kalau jumpemokcu,  dah tak nampak org lain. pernah sekali tu, mokcu nye nak balik kolej dah, menangis nangisla nak ikut. mokcunyer layanla juga bawa naik kereta pusingpusing. pun tak mau juga, tetap terus menangis.

last week ade buat we chat dengan mokcunye, die dgr jer suara teus gelakgelak, riang sangat dapat dengar suara. yang mommy jeles tu, bile dengan mommy tak nak pun ambil gambar macam kat atas tu...

jeles mommy ok...

dapat menyelit jerla..

hahaha.....

in sha Allah, jika di izinkan Allah Swt, mokcunyer nak follow balik kelantan. nak jalanjalan katanyer..sukela zhariff nanti....

okla yer kawankawan, ini jela serba sedikit dapat dikongsikan untuk kisah kehidupan kami. belum berkesempatan sangat nak buat entry yang menarik. itupun terpaksa ditapis, untuk kepentingan bersama. hehe

saya sempat blogwalk beberapa blog  jer. itupun ade yang tak sempat nak tinggalkan jejak. maaf yer....

 wassalam....



*autopublish*









4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tomei2

inazamri said...

besar nnt sure hensem ni.

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

amboi2,,manje mokcu ye

Cho Zila said...

alahai anak terunani sayang mokcu yerk... tuler dulu masa akak tak kawen lagi anak2 sedara semua berebut kalau akak balik kampung... mak sedara ngan anak sedara memang gitu...