marimari

Wednesday, April 10, 2013

zoo negara bersama tersayang


Sebenarnyer dah lama la plan. Asik tak menjadi jer. Hehe.. At last sabtu lepas dapat juga bawa zhariff jumpa 'kawankawannya'..hehe

after breakfast kat rumah, layan roti bakar,  teruslah kami gerak ke Zoo Negara...


Sampai jer terus excited. Coz dah nampak gajahla, ularla kat depan Zoo Negara tu...
Seronok kan, bile tengok anak kite happy...hehe..alhamdulillah juga, hari tu cuaca tak panas sangat.


Nampak lengang kan?cuaca pun sangat baik..


Nampak tak kadar bayaran nye berape? Terkejut mak melihatnyer. Almaklumla bertahun tak datang. Last time datang sekolah tadika dulu rasenyer..hahah
disebabkan zhariff bawah 3 tahun, so masuk percuma...


Cinta hati mommy..
Sibuk nak berkepit jer ngan mommy.
Kamu dah semangatla sayang, mommy ni cekeding je




Binatang pertama zhariff jumpe. Jenuh taknak duk dalam stroller, 'tatut' katanya..


susah bebeno nak ambil gambar ngan 'dak tecik' ni (tiru ayat yan) hehe


Kebetulan ade show tapi macam ramai sangat orang, hubby ajak jalanjalan jer..


Cube tengok penguin tu..comel lol!
Suke zhariff...


Jalanjalan, nasib baik ade popcorn. Mahulah die duduk kat stroller tu..












Excited zhariff tengok gajah dengan zirafah.
Tak banyak sangatla binatang kat zoo negara, tak banyak macam kat zoo Melaka.
Apeape pun zhariff tetap excited..



budak ini sudah keletihan berjalanjalan jumpa 'member'
haha...


4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

penatnya dia
(gambar last)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

wah naik rege.. yana pun rasa nya last pergi 10thn lps. tp zoo ni kurang best, kalau melaka, taiping best. papepun janji Zhariff happy kan

rina mazlan said...

Lama giler dah tak gi zoo...

lelamaisara said...

last sya g zoo negara taun lepas...:)