marimari

Thursday, June 13, 2013

jalanjalan iCity


cerita sudah basi baru nak share. share pun ala dar jer mood berblog ke laut sudah. haha

nak share cerita mas cuti sekolah lepas.kitorang family members ke Icity. punyala dah lama Icity dah buka, baru kali ni dapat pergi. memang excited jugalakan.tak tahu ade ape kat sana selain dari lampulampu yang orang duk cerita tu kan. hehe

kitorang pergi Jumaat malam. so after work balik ruah siapsiap kemasbarang terus kerumh maksu kat Ara. rupenyer kat umah maksu dah ademy auntie yang lain, cousins semua. lagila bertambah meriahkan. almaklumlah kami kalau bercuti memang uke ramairamai, happening.

jom layankan pic. nasib baik mase sampai tu orang tak ramai lagi hujan pun dah reda.





budak berdua ini yang paling excited nampak mainan





papa in action with all cousin



die pun sama nak main juga



setel main kat area ni, kitorang ke rumah salji pulak. ni atas permintaan my cousin harith yang sibuk nak g tempat ade salji. aku pun try jugala masuk baw zhariff n nak jaga budakbudak ni. tapi tak lama pun sebab kesejukan. aku dah keluar. budakbudak jela yang tinggal, excited main slide. jenuh juga kami tungu kat luar. sementaravtu sempat juga bawa zhariff naik train.





oklah yer kawankawan. setakat itu jer yang mampu dicoretkan.

jumpa lagi!


3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

enjoy that moment :)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

g Icity ni banyak kali, tp yg kata muzium tu belum masuk lg.. snow tu tak masuk pon sbb macam mahal je. hehe

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI