marimari

Thursday, June 20, 2013

Parents & Teachers day


salam semua.

just nak share cerita perjumpaan ibubapa with zhariff nyer teacher last saturday. kitorang gerak dri ara, so masa dalam perjalanan zhariff dah tertido. bile sampai jer, terus die nangis. maybe die ingat nak g sekolah. bile principal die nampak jer, terus die cakap arini memang ramai yang nangis. gelakkan aku mendengarnye. terus g klas zhariff dan borakborak dengan teacher die. alhamdulilah, teacher cakap izzat gud boy, baik, tak nakal. yang tahan tu rupenyer suka jogejoget. lagu bangun pagi dielah yang paling kuat menyanyi. hehe. suka mommy...

oklah layankan gelagat zhariff kat sekolahnyer bile mood die dah ok.








oklah yer, nanti kalau mood berblog kembali lagi. kita jumpa lagi.

wassalam.

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

great one

inazamri said...

gud boy izzat

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

rasa nya budak2 ni bila parents ada jadi manja, kalau takde boleh jer dorang diam2 kat skolah tu. camne lah anak saya nanti..

LYAfrina said...

alhamdulillah..suka dgr kan bila teacher kta ank kt ok je kat school

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI