marimari

Tuesday, June 4, 2013

Jalanjalan IKEA


before aku delet gambargabar ini, meh aku nak share cerita jalanjalan IKEA kami. tak ingat dah beli last two weeks maybe. tujuan asal nak mencari rak baju zhariff. befoore sampai ikea, kitorang g fetch my sis dulu kat ara.



sampai jer orang dah start ramai. bile lah agaknye IKEA ni tak ramai orang yer. nasib baik sampai awal. takdelah berasak sangat.


 

setel cari barang terus g makan kat IKANO. lepak uncle lim jer. malas nak g jauhjauh. hahah..nak makan meetball nak beatur punyer la ramai orang. tak rajin nyer lah nak beratur panjangpanjang.



muka ada senyum juga 


 sibuk nak kacau moksunyer makan


papanyer pun sibuk swbenarnywr kacau moksunyer.haha



 
 bahagianya die makan aiskrim





 chumell plak tgk hubbyku amik gambar cmni.


oklah yer, nanti kita ceritacerita lagi.

bye!





2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

happy moment :)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

tu lah IKEA TAK PERNAH surut dengan manusia..