marimari

Wednesday, June 5, 2013

sayang mereka!


salam pagi rabu semua.

agak kelewatan gerak ke ofis hari ini. nasib baiklah sempat beli breakfast n thumb in. hehe. biasala nak jaga kehadiran ke ofis kan.

oklah takde ape nak disembangkan. just nak share katakata di bawah...







betulkan katakata itu. aku amik dekat FB saya cintakan Allah  tak silap. malam tadi baru jer ade family dinner with family members. mak ngan ayah pun dah balik kampung malam tadi. next week ketemu lagi..







kaklang sayang mak dan ayah selamanya

sorang lagi orang yang aku sayang dan anggap macam mak juga adalah my auntie su yang aku selalu pergi dekat ara tu. kenapa aku anggap macam mak, bukan kerana die kaya, bukan nak mengimpit sebab die kaya. tapi sebab die lah yang membakar semangat aku semasa aku down dulu before kahwen..pengorbanan, pertolongan nya memang tak terbalas.adalah cara  aku sendiri macam mana nak membalasnya. thank you su n uncle. siapa yang kenal aku or rapat saja yang tahu disebaliknya.

oklah dah melalut plak. nak breakfast sat.

wassalam.




3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

setuju sangat2

:: Mrs.Eady :: said...

nice...

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

muka akak bnyk ikut muka ayah la.. alhamdulillah masih ada kedua nya