marimari

Thursday, October 4, 2012

pengikat kasih sayang suami isteri



morning peeps.
ceria dan segar di pagi Khamis
sekejap sudah hari khamis kan?memang pantas masa berlalu.


Alhamdulillah hari ni pun sampai awal ke ofis, coz bergerak dari Ara.
aku masih lagi bersambung menghadiri kursus di hari kedua, last day.
hari kedua agak best sikit, coz lebih kepada keterampilan.



penceramah siap collection nyer untuk ajar cara berpakaian yang betul.


kawankawan nak share something bagi yang tak tahu..

bagi sesiapa yang dah berumah tangga after solat jemaah, bersalaman dengan suami, minta suami kucup di dahi di antara kening dan suami baca surah Tabbatyada....
maka gugurlah segala dosa dan hilang segala syakwasangka..

juga boleh diamalkan pada isteri yang nak bersalin di dalam labor room..
insyAllah segalanya akan dipermudahkan..
 okla nanti ade something yang boleh dishare aku sharing ye kawankawan.


xoxo
.ieta.

4 comments:

Nur Zulya said...

yeahh..bagusnya,bru tau arini.

iietamalek said...

saya pun br tahu...hhuhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

owh baru tahu ni sebelum lepas solat jemaah dgn husband cuma salam n kucup dahi jer...Insyaallah boleh dipraktikan lepas ni..thanks sharing k

iietamalek said...

waniey..samela, selalu salam kucup dahi tu jer..hehe