marimari

Thursday, October 18, 2012

semoga mendapat haji yang mabrur


tugasan menjalankan amanah yang diberi, menjaga adikadik bermula.. Alhamdulillah maksu and uncle dah selamat berlepas mengerjakan ibadah haji..kami sekeluarga pun baru pulang dari KLIA. penat mengantuk semua ada ni..hehe..best nyer my parents pun stay kat ara..wow..boleh bermanja ngan mak tersayang.



seawal jam 6 dah bangun, sambung dengar masingmasing sambung bercerita pasal kisahkisah dan pengalaman pergi haji from my parents.



 sambil bercerita, melayan gelagat si mawardi kena buli
haha



lepas breakfast terus siapsiap, kemudian melayan tetamu yang datang sebelum maksu n uncle berangkat. hati ni dah mule sebak jer. 

 pastue siap boleh plak bergambar kenangan bersama famili tercinta


 with su, auntie yang sangat memahami bile masa
aku ade masalah dulu
thank to maksu juga coz sanggup untuk jagakan zhariff
sampaila skang
alhamdulillah, semoga su sekeluarga dimurahkan rezeki


tepat kul 11, gerak la kami ke KLIA 
konvoi sampai 5 biji kereta
bile dalam kereta, inilah jadinyer
bergambar jerla
haha


tugas membawa anakanak su
hurmmmm, sedihkan..


nak selit juga pic with hubby

bile sampai airport, tunggu su n uncle settlekan ape yang patut
sempat lagi bergambar
macam biasala kalau adik aku ade
mmg banyakla pic dalam tab aku ni







sementara nak tunggu check in kul 2
kitorang g lepak kat KFC
lepaklepak, makanmakan
lagipun dekat dengan surau


dapat juga aku merasa makan KFC yang double down tu
sementara yang adult ni makan 
si kecik si kecik
bermain di lalaland yang sangat best itu


tepat kul 2, bermulala adegan linangan air mata
yang tak sampai hati bile nina rangkul mummy die
taknak lepaskan, jenuh juga nak memujuk
yang abangabang nyer pun sedih juga
tapi boleh di handle lagi
biler dapat lepaskan pelukan dari mummynyer
cepatcepat kakak bawa lari jauh skit
nanti takut die maraung lagi


oklah semua, nak menyegarkan diri plak
penat sangat, zhariff pun dah selamat beradu
nanti kite ceita lagi
layankan pic zhariff with his cuzzy airis ammara


xoxo
.ieta.

3 comments:

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

comel zhariff and airris...

Roslan Putra said...

untung dapat jemputan ke Baitullah.... ntah bila giliran kita... ntah dpt atau tidak....

iietamalek said...

lizz: tq...

roslan : betul, masa kite bile la agak..saya hanya berdoa moga masa saya untuk ke sana tiba juga nanti jika ada umur...

insyAllah