marimari

Thursday, October 11, 2012

zhariff dan periuk nasi


baru berkesempatan nak update panjang sikit
sibuk duk buat payment as usualla kan

just nak share pasal tabiat zhariff yang suke sangat dengan
PERIUK NASI
tak tahulah kenape
ker budakbudak memang macam tu

asal mummy papa tengah makan mesti nak kacau,
yang die terjah mesti periuk nasi

kelmarin time dinner
die tabiat yang sama
yang tak tahan tu
gigit senduk nasi sambil pegang periuk
bawa g luar pastue duduk depan pagar jiran sebelah
boleh?
Ya Ampun! nak marah tapi lawak
tak tahu dah nak cakap cmne
takpela sayang janji kamoo ceria selalu
hehehe

layankan pic di bawah ni


inila first time zhariff suke
bermain dengan periuk








nampak tak muka happy
zhariff dapat main periuk nasi
hai la anak..
oklah, baru nak lunch
meeting budget punye pasal...

xoxo
.ieta.

4 comments:

Dnazz said...

hahaha sama tabiat macam rifqi..tpi rifqi xdalah amik periuk yang ada nasi, dia amik periuk yg kat rak pinggan nu haaa... heheh
salam kenalan yer..just call me iza :)

iietamalek said...

salam kenal iza..

hehe, mmg peel budak cmtue ek..

IntaNBerliaN said...

hahha kelakar lah zhariff ni.. blh g duduk dpn pagar jiran... hihii

sweet je xtvt ank2 ni kan...

alisha pun sama, kalau time mkn, dia pun sk dgn periuk nasi... hihii

iietamalek said...

intan..mmg budakbudak suke main bendabenda macam tu kan..