marimari

Sunday, October 21, 2012

Plan B Cafe, Paradigm Mall



tadi tibatiba sambil berblogwalking, surfing internet..kebosanan melanda, kebetulan zhariff pun dah bangun tidur..terus cakap kat my sis. 'rul, jom nak g Paradigm Mall..tak pun g tutti frutti' terus my sis kate jomlah. naik atas, terus minta izin dengan hubby nak g. pastu hubby cakap, baru ingat nak ajak g..hurmmm, hubby nak join juga rupenyer. so tunggu kejap die settlekan report kerjanya. baru gerak ke Paradigm Mall. Lagipun tak jauh dari rumah su, dalam 10 minit camtula.

parking pun senang, tak ramai orang. banyak juga kedai best best kat situ. kedai makan pun banyak. maybe dibuatkan orang suke pergi situ sebab ade Tesco kot. senang nak beli barang. tujuan utama just nak jalanjalan, so mmg tak beli apela..window shopping saja. bile nak balik hubby ajak lepak minum dulu. beli roti dulu then cari la restoran yang boleh lepak sambil layan coffee. jalanjalan, caricari hubby terus ajak lepak kat Plan B cafe. 1st time minum kat sini. just order air sahaja. itupun jenuh satu air RM10, haiyaa...nasib baik sedap...



disebabkan system down ape ntah, order kitorang lambat sampai, padahal order 3 air jer. so sambil tunggu, apelagi kalau dengan mysis, bergambarla kan. hahaha..









mmg susah nak tgk hubby senyum kalau amik gambar
mesti muka bersahaja


oklah kawankawan, bersambung di lain entry.. nak mengemas kereta, coz esok nak hantar major servis. huwaaa, terbang melayanglayang duit..hehe..

(bile guna desktop best sikit buat entry, boleh guna icon2 chumell. kalau guna tab ke lautla entry aku.hehe)

xoxo
.ieta.

terima kasih kerana sudi membaca entry ini 

2 comments:

deno said...

seronokknya jalan2 :)

azalia hjsalleh said...

x penah lepak paradigm mall lg ;(