marimari

Wednesday, November 28, 2012

dalam carrefour pun jadi


salam rabu, banyak benda nak settle hari ini. just nak cerita kisah zhariff si peminat tegar binatang ni.hehe..

malam selasa lepas, sempat ke carrefour Alamanda, garagara terbaca kat Metro paper susu murah, tapi 1day jer. teus call hubby, and hubby ckp ok kite g. after maghrib camtu gerak, fetch jiran dulu coz die pun nak join. ramai jugala orang, barangbarang pun banyak juga yang murah. ruperupenye carrefour ni dah tukar management yer, AEON dah beli.malu jer aku baru tahukan..hehehe..

so pusingpusing dalam tu, normally mmg hubby yang akan cari barang. aku jadi tukang tolak troli saja. coz pernah aku pilihpilih, lastlast hubby ambil brand lainla. so end up, aku dah malas nak jadi tukang pilih. heheh...bawa zhariff pusing kat bahagian ikan, terus tak mau g tempat lain. aiyaaaaa, ingatkan nak bagi die happy tgk ikan, atlast tak boleh balik pula, nak duk tgk ikan jerla..layankan pic ni..


teruja sungguh tengok fish



terpaksa cakap zhariff, jom g min ketek onyekonyek kat luar, terus die diam.hehe..dah cakap kena la tunaikan kan..bile nak balik lalu depan baskin robbin, terus die tunjuk, mi.mi..atim mi, nak atim mi..mcm pelik juga, mcm mane die tahu BR tu aiskrim. padahal dari tepi xnmpak pun gambar ke aiskrim nye ke.zhariffzhariff..

tak sempat nak isi tangki kat almanda, kami singgah kat mamak depan rumah jer. g fetch hubby n anak jiran dulu sebelum sapedek..hehe..

oklah yer, ni entri autopublish. nnti nak share cerita bisnes plk, coz tetibe terbaca balik komen lama dari cik/puan anon pagi smlm...

sebagai selingan, layankan



bye!

xoxo
.ieta.
terima kasih kerana sudi membaca entry ini

1 comment:

Nieyl said...

bijak-bijak...cepat betul dieorg belajar kan...:)