marimari

Wednesday, November 14, 2012

indoor playland at Citta Mall


saje nak sharingmgelagat zhariff di playland citta mall..dah dekat 2minggu cerita ni.haha, tak berupdate je ngan kawankawan semua.time ni asa lwpak di ara before ni.

rajin gak ke sini, kalau ak cari makanan teutamanya. tapi kali ni, sebab dah janji dengan cik nina zhariff. kalau siap kumon, akan bawa die main kat indoor playland citta mall ni. tak la besar mane, tapi oklah untuk budakbudak lepaskan gian main kan..

so after maghrib siapsiap, so bawala ciknina dan zhariff, my sissy pun sekali. coz nak beli makanan untuk budakbudak yang tinggal.hehe..dahla time tu hujan. laruhkan jugala, sebab dah janji kan..

inilah tempatnyer..








time kami pergi,mmg takde sorang.ciknina ngan zhariff ke bermaharajelela kat sini..huhu..tempat pun bersih..






mummy pun nak menempek juga
huhu

 ok semua, bersambung di lain entry

xoxo
.ieta.
terima kasih kerana sudi membaca entry ini

5 comments:

luvrinamiradam said...

Kat mana ni?

iietamalek said...

dekat cittamall subang, area ara damansara...

Noor Diana Tumpang said...

best kan tempat tuh sbb takder org hehehhe...itta, selamat berkenalan. btw macam kenal lah u nih

iietamalek said...

salam kenal kak diana la kan..hehe..betul tak ramai org, so mmg bebas sikit bergeraknyer...

ermmm mcm knl pernah nmpak ker?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah nampak best la tempat ni..

iieta nuff xkeluar la nanti wani dtg klik iklan k