marimari

Thursday, November 29, 2012

tahniah harimau malaya


salam khamis semua, harini agak kesiangan dan kelewatan aku sampai ofis. nama jer cuti sekolah tapi jalan jem tak tahu nak gambarkan macam mane. garagara malam tadi tidur lewat. mana taknya, semalam turn aku fetch zhariff kat ara, dengan hujan lebatnyer..sampai jer zhariff tengah tido pulak. so aku lepak jerla dulu kan, borakborak dengan su n gradma. mmg plan after maghrib gerakla, coz SIL pun nak dtg hantar adiknyer ade interview arini. 

tetibe jer maksu ajak dinner kat Alexis Bangsar, mulemule mmg taknak join la coz kesian kat hubby, plus my SIL pun nak dtgkan.. tapi su ajak juga,so sms hubby, and he said okla. dalam pukul 8 lebih gerak, skali jalan jem giler, teus tukar plan n dinner kat Delicious OU jer..hehe..terpanah hatiku nak makan meringue yummy Alexis..hahah

zhariff mmg enjoy gilerlakan biler dapat berjalan. satu pic pun aku tak ambil coz phone ketinggalan kat rumah..haha. then siap makan, gerak balik dari rumah su pun dah pukul 10.30, so terpaksa rushing sikit, coz SIL tunggu nk tengok zhariff yang tercedera itu. kebetulan bola pun belum habis lagikan masa tu. elok aku sampai jer bola habis..dahla game nye agak bestkan..apeapepun congrates tu pasukan Malaysia..tapi jangan rasa agak selesa yer..ade game lagi sabtu ni.


sambung dari cerita tadi, gedebakgedebuk kul 12lebih jugala aku tidur..mmg kesiangan habis. nasib baik bendera merah berkibar..hehe..

oklah nanti cerita lagi nak g melawat kawan ofis tak sihat di Pusrawi.

bye!

xoxo
.ieta.
terima kasih kerana membaca entry ini

1 comment:

Noli@Ibu Wafa said...

bola..dlu minat..sekarang berkejar ngn wafa..minat jadik hilang..haha..

bloglistkan kamu :)