marimari

Sunday, December 16, 2012

blogwalking saja


salam hujung minggu semua.
buat ape harini?shopping?jalanjalan?cuticuti?
saya baru jer balik dari Tropicana Club dengan kazenkazen semua.
kitorang g swimming jer.

memang la keletihan dari kul 11 pagi tadi, sampai kul 3..hambik mmg penat tau. dah kelaparan terus. nak tepek gambar, nak upload problem plak. ntah la nape. nak update entry pasal makan, kenduri kendara pun tak dapat. nantila aku citer. wifi laju, tapi biler upload gambar jadi crashed. hampeh tul!~

ni nak blogwalking jer. nak cari temanteman baru juga.

bye!~

xoxo
.ieta.

4 comments:

:::aZiE::: said...

azie jarsng blogwokig...biasernyer blogjoging...lju sikit..hihiihiih

LYAfrina said...

hi..salam perkenalan dr trg kiter;-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

saya skang ni nk bw masa terhad sgt hihi

syiela said...

kalau sempat mmg bw dan blogjoding sekali ;)