marimari

Wednesday, December 5, 2012

jjcm : warung pak maidin


biasalakan kalau penyakit malas bertanduk kat kepala dan bertakhta di hati, ke luar le gamaknyer mencari makanan. selepas aku n hubby kebuntuan memikirkan kat mana nak makan sambil layan cerita Cinta itu milikku, terus hubby suruh aku siapsiap jer. nanti dah masuk kereta baru decide.


sebelum tu, korang layan cerita kat atas ni tiap hari isnin -khamis jam 7 petang, perghhh, makin hari makin best plak.huhu


nampak tak zhariff siap duk depan pintu dengan tabnyer. sebenarnyer nak pancing mummy ngan papa supaya bawa tab tu. kami kadangkadang jarang bawa tab tu kalau keluar. kadangkadang zhariff ni tak dapat ape yang die nak kat tab tu, die akan menangis. so kami decide, kalau keluar, kalau boleh tak payah bawa tab tu, senangkan.huhu

ok dah! bersambung kepada cerita makan tadi, hubby tanye aku nak makan ape. yang aku plak ikut jer. mmg totally lost pemikiran ku ni nak decide.haha. lastlast hubby suh g warung yang dekat dengan Jusco Taman Equine, Warung Pak Maidin namenyer. biasala kalau duk are Sri Kembangan ni, mmg tak banyak pilihan. melainkan kalau rajin pergi la area bandar baru bangi.

mase kitorang sampai takde orang sangat, siap cakap kt hubby, tak sedap ke..hahahah...tapi kitorang duduk teus ambil order. mase tengah ambil order, teus je ramai orag datang. pembawa rezeki kah kami?cewah!...takdela...haha

inilah menu yang ade



sambil tunggu makanan sampai, haruslah mummy bergambarkan


nasib baik pandang
puasla mummy panggil nama nak ambil gambar


mr. hubby kesayangan saya


mummy pun nak sibuk juga
tengoklah zhariff tak layan langsung bile nak begambar dengan die

cepat jugala makanan sampai, servis nye bagus. makanan pun sedap. macammacam ade kat sini. so ini jela yang kami order..


fresh orange for me and zhariff


for hubby


for me, hubby n zhariff
sup ekor n daging blackpepper
mmg sedap
puul 8.30 sampai warung pak maidi,  pukul 9.30 sampai rumah semula
hahah

kalau nak try terjahla warung pak maidin
dekat shop lot berdepan dengan Jusco Taman Equine

*autopublish*

xoxo
.ieta.

3 comments:

Nurul Ilyani said...

dah lame x gi sini...huhu

ayut said...

Jusco Taman Equine...bile la nk smpi agknya..huhuhu..jrg merayap..men game je dr umah smpi ke kedai zhariff tu yer...hihihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani jauh sgt nak sampai situ hehehe...zhariff dgn games jer dia kan hikss