marimari

Monday, December 31, 2012

hari terakhir 2012


salam isnin semua.

mesti yang masih bergulung dalam selimut kan?ramai yang bercuti sambung cuti new year. jalan pun lengang je pergi kerje tadi, 20 minit dah sampai ofis.bahagia sungguh. rabu ni sengsara la balik. jemmmmmmm....

hari ni merupakan hari terakhir dalam tahun 2012. alhamdulillah sepanjang tahun 2012 ni, banyak benda yang tercapai, kenangan yang akan di simpan untuk selamalamanye. percutian last minute yang sangat happening. thanz to uncle n su. harapharap plan vacation tahun depan menjadi la. inshaAllah..
hehe

lembaran baru akan bermula esok.
marilah kite menanamkan azam baru.
hurmmmm...

oklah yer kerjaku melambaklambak sebenarnyer ni, tak menang tangan langsung. malam ni ade bbq at maksu's home sweet home with family members. aku tinggalkan dengan katakata di bawah ini.


bye!

xoxo
.ieta.

4 comments:

Nieyl said...

Selamat Tahun Baru...:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

moga tahun baru lebih bermakna utk kita semua

sal ya said...

rasa macam kejap je dah habis setahun kan?

ayut said...

arini dh 2 ari dlm tahun 2013..bru dpt ke sini..hihi