marimari

Wednesday, March 6, 2013

Amanah Saham Bumiputera Akaun Remaja


berkat rezeki zhariff, sempena birthday nyer yang lepas. dapatlah sikit duitduit terkumpul. terima kasih kepada yang bagi angpau pada zhariff tu ye.


so, aku and hubby pun mencari dan memilih another saving account untuk si kecil. Yang sedia ada, akaun tabung haji yang kami buka since zhariff baru lahir. pilih punyer pilih, cari punye cari,atlast kami pilih nak buka akaun remaja ASB. kirenyer lepas ni hasil duit tabungan menyimpan untuk zhariff akan di masukkan di dalam akaun ini. Akaun Tabung Haji pulak duit tiaptiap bulan yang wajib mommypapa masukkan.


ni buat dekat ejen je Maybank. malas nak ke PNB..



buku TING zhariffizzatkhair

..........


2 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

alhamdulillah.. simpan dari kecik dah besar nanti senang

Nurzakiah Hanum said...

menambung ok