marimari

Tuesday, March 19, 2013

langsir di Sarah Huggies


Tercapai juga hasrat aku nak tukar langsir baru hasil kerja tangan sendiri. Bajet jahit design ropolropol, padahal jahit lurus je..hahaha

bermulala ekspedisi mencari langsir dengan kakakkakak sayang last two weeks tak silap. Sampai jalan TAR, terus terjah Sarah Huggies. Memang banyak pilihan, tengah RENOVATION SALE katenye sampai bulan empat ni..pergilah terjah kawankawan. In Sha Allah nanti nak terjah lagi, nak cari langsir untuk bilik pulak.



Cantikcantikkan, cube tengok harganya?murah tak?
Berbaloibaloi tau, tebal gitew...



Sempat lagi.,memang confius tau nak pilih.semua cantikcantik..

Mase balik kampung minggu lepas terus duduk menjahit. Sampai mak kate 'boleh ker? Nak mak tolong tak?' dengan berlagaknye ku menjawab ' takpe mak, orang boleh jahit, jahit lurus jer kan?' hahahah

inilah hasilnher biler sudah menjahit..


Balik kerja semalam terus excited memasang nye..nasib baik hubby ok jer..coz die tengah sibuk memasak kat dapur Coz nak ajak jiran makan sekali. Yerla penat baru balik dari Jakarta..hehe

inilah hasilnya...

Taraaa...


Okla, simple yo...

Okla bye!

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

simple but nice

Nurul Ilyani said...

hajat hati nk g Sarah Hughes tu gk...tp ble ntah free...hehe...

psssttt : amik tempahan x?hehe

♥cikmOt♥ said...

aler, kita punya langsir kat rumah tu bila tah nak bertukar...mungkin tunggu pindah umah sendiri kut...

ily♥ said...

cantiknya corak2 dia....

mamyharraz said...

cantik!

Nur Zulya said...

cantiknya corak langsir.pandai ieta jahit.urmm,,niat nk jhit langsir sendiri dah ke lautt..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

rajin jahit sendiri :-)