marimari

Saturday, March 9, 2013

zhariffizzatkhair susun kasut


dah petang ni, korang semua buat ape?mesti ade yang shopping, cuticuti lepaklepak kan?
 aku?
 maybe nak ajak hubby ke pekan, jalanjalan saja...kot ade berkenan kite sambar kan?hahah


ini cerita semalam. balik dari kerja, amik zhariff, balik rumah amik hubby terus ke kedai perabot. amik barang yang kitorang order tu.nasib baiklah muat kereta nak letakkan barang itu. dan nasib baik sampai rumah, aku larat nak tolong hubby angkat baramg tu...hahah..


so inilah barang itu. setelah berapa tahun kasut tak tersusun rapi, baru sekarang dapat nak membeli shoe cabinet ni.asik berpikir jer, last dah geram sangat terus juga hubby belikan..hahahah


zhariff semangat susun kasut..






baru suku susun...hahah


Oklah yer
bye!



3 comments:

Ena's Palace said...

amboiii gajinnya dia...

rina mazlan said...

Kalau anak bujang i tu, tau sepahkan je... :P

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bagus zhariff rajin susun kasut heeee