marimari

Friday, March 29, 2013

semuanya milik Allah swt


Salam ceria di pagi Jumaat.
Kenape ceria?sebab last day kerja untuk minggu ni Dan esok cuti kan?plus boss takde....hahahha

oklah yer, harini juga last day dalam minggu cuti sekolah ni, pergi kerja dalam keadaan jalan lengang, keluar rumah agak lewat sikit, sampai ofis awal, dapat beli breakfast..semuanya bestbest belakalah..so minggu depan start baliklah kita berperang kat jalanraya tu ha kan?kan?

Pagi ni nak share katakata lagi..
Samasama kita renung, semoga aku dan kalian semua dapat memperbaiki diri dan tersedar dari kealpaan harihari yang telah kita lalui...


Wassalam

2 comments: