marimari

Saturday, March 9, 2013

idea kreatif zhariffizzatkhair


Salam dari kampung halamanku
mmg la sangat nyaman kat kampung kan?baik kampungku mahupun kampung hubby. tapi hubby siangsiang dah bagitahu suruh stanby cuti untuk bulan 5 nanti. mahu pulang ke kampungnya pula. ku turutkan sahaja.

nak cerita pasal zhariff yang mmg jakun sikit kalau jumpe playpan kat rumah maklongnya aka My SIL. tengoklah sendiri, pernah dibuat orang tak?
hahah



mulemule ok semangat lompatlompat






dah start dengan idea kreatifnyer itu..bukan main suka lagi dapat bawa masuk kereta itu..haha


Zhariff, zhariff ade jer idea kreatif kamu itu...


Note : happy birthday to my brother in law...semoga panjang umur, murah rezeki...belajar rajinrajin