marimari

Wednesday, March 20, 2013

tips buat suami~cara bercinta dengan suami


salam semua...

Harini awal pagi, sesudah subuh dah keluar rumah. Zhariff pun tengah nyenyak tidur. kenapa aku keluar awal?

Inilah sebabnya..


kena hadir training la plak untuk B Officer ke atas. So rabu sampai jumaat mana yag tak pergi bermaharajalela di ofis. Boss boss pun kena hadir juga..yang tak tahan tu, aku duduk puncak jalil, nak ke damansara. Memang ke guNa LDP yang jam teruk tu kan. Habis plak pukul 6 petang, perghhh..... Ntah pukul berapa plak aku nak sampai rumah. Nasib baik boleh claim. Hehe

oklah, dalam pada membebel tu nk share dengan uolls semua
tips buat suami



Alhamdulillah kami amalkan, cume yng last sekali tu mcm jarang jerk..heheh

oklah yer..
Bye!

3 comments: