marimari

Friday, March 8, 2013

layan dessert @ Delicious Sunway


bile tekak tibatiba mengidam benda manis, terus request dengan hubby ajak keluar. selalunya hubby akan menolak ajakanku, coz esoknya kena bangun awal untuk bekerja. tetiba malam tadi, die ok jer layan keinginan ku ini..

 siapsiap solat semua, terus gerak ke Sunway Pyramid. rasenye kat sana je banyak pilihan. nak ke OU jauh bebeno rasenyer..pusing punyer pusing terus masuk Delicious. kalau korang ade tempattempat makan dessert best do share with me yer...




semua nampak sedapkan. rase nak makan semua jer...



 yang mana satu nak makan yerk...
 huhu


 bile makan benda manis, kena order warm water sahaja. nak layan dengan coffee, kang tak tidur plakkan..hehe



watermelon lychee
 tengok zhariff, menunggu jer sudu tu nak sampai ke mulut
haha

 
 menikmati jua akhirnya


red velvet
sedap tau, hubby order coconut cake, siap ade kelapa parut tabur di atas lagi. tapi tak sempat nak snap dah kena makan.hahah

okla, dah terlaksana impianku nak makan dessert
huhu