marimari

Tuesday, January 1, 2013

bbq time


salam tahun 2013, 
entry pertama di tahun 2013.
1 Januari 2013.

semalam seperti yang dirancang, alhamdulillah bbq time terlaksana juga di rumah maksu. since die ade dapur bbq tu, baiklah dimanfaatkan. after maghrib jer hubby dah standby untuk membakar di malam tahun baru. huhu. ade juga family members yang datang join. memeriahkan suasana.


bahanbahan bbq
uncle cakap, kat jusco habis terus ayam nak buat bbq, memang laku sungguh nak celebrate new year la katekan..


inilah dapur yang jarang guna tu


bihun goreng


family members


zhariff pun nak join juga

dalam pukul 11 masingmasing dah balik. aku tidur lagi umh su. mls nak balik. dah lewat...

oklah, now tengah lepak kat Tropicana Club, layan cousin n papa zhariff swimming yo.

bye!

xoxo
.ieta.

5 comments:

sal ya said...

ada makan2. best tu...

Ena's Palace said...

Meriah! smbut thn br ng bbq yer...hehehe

cha said...

wah sedapnya berbbq. follow sini balik :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bestnyerrr ada bbq..meriah2

ayut said...

bila bt bbq ni mmg sedap ajer..cume rajin tak rajin je nk membakar yer..ada set bbq tu sng la..tak pyah dh nk set up kan...