marimari

Thursday, January 10, 2013

kasut boongaboonga


bahasa failed terus, inikan pula bahasa inggeris kan
elokelok eja bunga, kite eja boonga plak
hehe

saje je, nak share ngan korang, kasut bungabunga pertama milikku seumur hidup.haha, ambik ko.


macam cantik beno kaki ko masita oi...
hahahah

 terus jatuh cinta pandang pertama aku tengok kasut ni . beli masa g bandung aritu, last day kat sana g Paris Van Java Mall, saje nak menghabiskan duit sakibaki kan. kazen aku nak mencari kasut, die berkenan kat butik Ripcurl, so aku pun join la juga, sekali pusingpusing dalam butik tu terus berkenan dengan kasut bunga kat atas tu. ape lagi terus grab. harga nye 399,000 rupee..haha, lebih kurang 100++ duit kitela. kat sini aku tak g ushar lagi berapa.

oklah, 1st collection untuk aku. sangat comfy dan ringan.

bye!

xoxo
.ieta.

9 comments:

sitisaliza.com said...

antiknyaaaaa kasut akakkk!!! tapi risau jugak takot terkena air kan.. mcm air hujan ker.. ngeeee!

:: Mrs.Eady :: said...

cantik!

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

jiwa pn kena bunga jugak :)

ayut said...

bunga2x lg..terbaiklah...ni klu ayut pkai ni kompem tunang rejek trus kasut tu...pmpuan kenala bunga2x kan kak..hihihi

RedRose said...

love it. nampak sweet aje. but it will pop out more kalau digandingkan dgn plain bright outfit. mesti cun.

Dayana Bahar said...

hehe bunga2 lak... hehhe

sal ya said...

bunga2 gitu.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah nice la

eynda said...

Kasut yg comel!! :-)