marimari

Friday, January 4, 2013

makin kurus


salam jumaat

Ya Allah, mmg tak sempat langsung harini nak update blog sebelum mulekan kerja 8 suku tadi..after breakfast terus tekejarkejar buat kerja. nak buat entry autopublish pun tak berkesempatan malam tadi. dari pagi duk naik turun lif. haiyoo.. dahla kurus, makin cekedingla aku. penat tu. ni barula nak bernafas balik. payment pun melambak tak start lagi. selalu cmtukan, hari jumaatla tibatiba banyak kerja. haishhh...

malam ni pula nak kena setelkan sikit barangbarang zhariff nak ke playschool monday ni. sekali jemput BIL kat hostelnya di Shah Alam. sukela zhariff, pokmin nyer dah study semula kat KL ni. selalula boleh jumpe. nanti bangun pagi sure punyer terus ke bilik pokmin n ketukketuk pintu pangil pokminnye.hehe

oklah yer, nak tinggal kan katakata di bawah ni untuk semua.


inshaa Allah

xoxo
.ieta.

4 comments:

-meeSUPERGIRL- said...

suka ayat dalam gambar tu ! :)

Cho Zila said...

kurus idaman akak.. kalauler akak tulis ayattu kan syiok..
akakni memang susah nak menyeru orang.. maalum ler takut orang tersilap pandangan...

ayut said...

ayat dlm gmbr tu mmg btul..menjadi baik,lebih baik dan lagi baik...hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

In Shaa Allah