marimari

Thursday, January 10, 2013

zhariff demam!


salam khamis semua.
amacam harini? aku sampai lewat kat ofis garagara ade accident plus lori rosak kat TUDM Subang. die punyer jem, perghhh terbaik ok...

start malam tadi, dalam 11 setengah camtu, zhariff panggil "mi", rupenyer nak hug, so aku pun hug la juga, sekali terase badannyer panas. YA Allah! anakku demam la pula. sebelum tu ok je. terus minta tolong hubby basahkan kain, sambil aku lekatkan cool fever dan bagi die makan ubat demam. lepas tu memang zhariff tido sambil aku hug die. 

pagi tadi, rase lagi badannye, still panas. terus bincang dengan hubby macam mane. coz aku takleh nak ambil cuti satu hari. sebab nak apply cuti hujung bulan 2 hari, nak balik kampung hubby. hubby suruh aku g besiap dulu.so bincang punyer bincang, aku ngan hubby gilirgilirla. pagi ni aku keje, petang aku plak jaga zhariff. tak sanggup nak hantar ke sekolah. kalau setakat dedar dedar tu,  maybe aku hantarla juga. bile dah demam, mmg baik la aku hubby yang take care kan. dulu masa dengan kakak pun camtu juga, kalau demam mmg aku ngan hubby akan gilir jage zhariff, kalau dedar jer hantar.so pagi ni hubby akan bawa zhariff ke klinik. harapharap zhariff ok lah. esok boleh hantar semula ke sekolah. takut nanti dah skip satu hari, die meragam balik.



speedy recovery sayang
love u!

xoxo
.ieta.

7 comments:

Nurul Ilyani said...

siannye die...cepat sembuh ye zhariff...

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

demam terkejut kna g skool .. hrp Zhariff cpt2 baik

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sian zhariff..get well soon sayang..qalief pn xbapa sihat gak

ayut said...

moga zhariff sembuh cpt yer... :)

Dayana Bahar said...

kalau anak demam, biasanya akak bg dia pakai pampers je... tanpa baju.. biar keluar haba panas badannya..

sal ya said...

get well soon ye dear.

prog muten said...

SALAM, SY ADA NAK JUAL TERMOMETER DIGITAL MURAH
MURAH HARGA BARANG RM20.00 (TIDAK TERMASUK PENGHANTARAN)
KEMPEN 1 RUMAH 1 TERMOMETER-(BUZZLE BERBUNYI BILA DAPAT BACAAN SUHU SEBENAR BADAN)
LAYARI BLOG DIBAWAH
http://termometer-digital-suhu-badan-bbt.blogspot.com/