marimari

Thursday, May 23, 2013

beruntngnyer menjadi sorang wanita bertudung


salam di pagi khamis semua..

mesti hari ni ramai yang excited coz esok dah start cuti sekolah selama dua minggu. dan after kerje hari ni ramai yang dh start nak balik kampungkan? termasuklah diriku ini yangbakan balik ke n9 inshaAllah malam ni.

oklah, semalam dalam ralit duk tengok ape yang kawankawan post kat fb, terjumpa satu pic dengan katakata untuk samasama kita renungkan



untungkan menjadi seorang wanita betudung...

wassalam..

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

rina mazlan said...

Insha allah.. Marilah sama2 kita beribadat.

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Alhamdulillah.. sekurangnya dapat sikit pun jadilah