marimari

Thursday, May 16, 2013

birthday party my cousin Umar Harith


salam ceria semua di hari khamis ini. finally dapat juga buat entry yang menarik sikit. inipun autopublish, pinjam notebook hubby mlam tadi. badan pun alhamdulillah dah beransur pulih. cume ade sikitsikit batuk. takpelah kan slowly batuk itu akan hilang.

oklah nak cerita pasal birthday party my cousin last two weeks tak silap. pada hari sabtu. time minggu election tu. lepas hantar my BIL kat Putrajaya terus ke rumah su.


dah besar die, nak duk belakang je berkepit dengan pokminnya


hubbyku melayankan saja yang isterinya ni mmg suka bergambor


Party buat sekat Tropicana Bowling Alley. biasalakan kalau dah berjumpa dengan my sis, bergambor jerla kejenyer...hahaha...layannnnn...


cinta hati saya

dalam jam 2.30 camtu terus gerak ke Tropicana Club. just bawa bahanbahan party je. makanan dah tersedia kat sana.





disebabkan dah lama tak main bowling, perghhh! memang penat giler. lawan plak dengan hubby, sister, cousin semua. siap ajar zhariff main lagi..hehehe..tapi memang seronok dan happening bile sesekali buat macam ni.


cousinku yang sengal
haha


ku menyayangi mu sister
huhu



sayang mereka berdua di atas

bile semua kawan harith dah sampai, dah penat main, barulah turn potong kek plak. chumell kek nyer bertemakan bowling.







setel sesi nyanyi, memotong kek. apa lagi bersambung lagila kan main bowling. selagi tak pukul 6. hahah






with my cousin nelly with her daughter n neice



last sekali tentula gambar family kecilku 

malam tu after maghrib, masingmasing dah tak sabar nak buka hadiah. termasuklah sikenit ku ini. baju yang die pakai tu, pemberian maklong n paklong nya.thank you yer, zhariff suka sangat coz gambar ikan.hehe


oklah yer, bersambung di lain entry.

wassalam.



3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sweet

CeqGu said...

amboiii manjanyeee...nanti asben cikgu balik keja nak ajak posing kaki sebelah terangkat jugak lah hehehe

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

ooh seronok kan family gathering macam ni