marimari

Tuesday, May 7, 2013

emas kelantan


 kita sambung cerita cuticuti Kelantan. memang dah simpan niat, kalau ade duit lebih sikit nak beli emas, tapi disebabkan ade satu cincin ni memang jarang sangat pakai, so terpikir nak tukar je dengan design baru. so hari selasa lepas, aku g Machang jer dengan adik. g kedai yang biasa my SIL pergi. disebabkan jari halus bebeno, tak banyak pilihan untuk jari ku. cari punye cari, pilih punye pilih dapat juga. masa tu harga emas rm143, murah jugala kot.



setel berbelanja emas, g beli makanan sikit bawa balik untuk orang kat umah. konon nak jalanjalan cari barang lagi. tapi disebabkan cuaca panas terik, zhariff pun tak berapa bagus mood nyer terus balik saja.

petang tu pulak, lepas makan, solat semua. kitorang ke KB Mall pula. saje je baw my sis, sibuk nak ke situ, layankan jerla. lagipun nak ke Popular nak habiskan baucar buku nye. dapatla zhariff macammacam buku...




punyer suka dengan buka binatang, jumpa buku ni, terus tak berganjak. ralit sangat.

setel bayar semua, jalanjalan then tunggu hubby dengan adiknya cari barang rumah plak. kitorang just lepak kat luar jer, layan zhariff. 




senang mommy ade buku ni, zhariff tak sibuk nak berjalanjalan.huhuh....

oklah yer, nanti sambung cerita lain plak.

wassalam.


6 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Zhariff hensem boy, rambut dah panjang tu.. bulat nya mata dia

Nurzakiah Hanum said...

:)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa seronoknyer dapat shoping barang kemas...kalo kelantan glamer emas 916kan

anitadiana said...

bagus lah tu minat buku..kalu arisya abis di contengnya...kekadang buku abg dia sekolah nak di kacaunya..

:::aZiE::: said...

yey!~!!dpt emas baruuu...

LYAfrina said...

sekarang harga mas turun..jd masa tbaik nak membeli sbg satu pelaburan