marimari

Sunday, May 19, 2013

Sushi King IOI Mall


tengah buat ape petangpetang ni? aku tadi, time nak tidokan zhariff, boleh plak dengan aku aku sekali terbabas. now tetiba trajin plak nak update blog. takde ape pun nak share. teringat pic lama time keluar amil BIL kat Shah Alam. time minggu mengundi tak silap. coz mase time nak amik BIL tu, jalan memang jem teruk.

dalam minggu tu pun juga, aku ngan hubby asik nak makan sushi jer. so mlm tu hubby sendiri yang nak makan skatvsushi king. balik tu terus singgah IOI Mall. korang layan jela ape yang sempat snap.

makanan yang selalu di order...






 


 


zhariff kalau jumpa pokmin nyer mmg macam orang bercinta..asik nak bekepit saja..





oklah yer, nak melayan anak teruna main plak.

wassalam






2 comments:

cha said...

sedap sgt ke sushi king ni u? i pernah mkn sushi sekali tapi tak kene dgn tekak tu nk try pun takut haha

:: Mrs.Eady :: said...

err..tak reti mkn sushi..