marimari

Thursday, May 23, 2013

Fokus itu yang penting!



kali ni nak share tentang anak teruna kesayanganku ini. teringat kisah masa perginmakan dekat UNO Pizza USJ. selalu jugala g makan dekat sana.tapi selalu g makan dengan maksu n familyla. kalau korang tak pernah makan kat sini, g la cuba terjah.try search kat google.

oklah nak cerita tentang kekusyukkan my son tengok brother pizza baking pizza. siap duduk atas meja okeyh. memang kusyuk gile die tengok. kalau korang nak tahu, zhariff memang suka kalau bab masakmemasak ni. maybe turun dari papanya yang suka memasak.

korang layankanlah pic kat bawah ni...





khusyuk kan?sebenarnyer lupe nak amik pic die siap menyarap sekali kat atas kabinet tu..hehe


 mommy pun nak interframe juga..



oklah itu sahaja untuk hari ni.

wassalam...

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

happy time

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

khusyuk nya Zhariff.. akak, kadang2 sy tgok Zhariff ni macam kan dah besar, kadang2 macam kecik lagi. comei je

Kakzakie said...

Betul-betul dia curious tu sampai dah tak toleh lain hihi...