marimari

Monday, May 6, 2013

Surprise lunch for Birthday girl at AlRawsha


orang tengah hangat cerita pasal election, aku lari dari isu semasa sikit. nak share surprise birthday yang kononnya kami nk buatwith kakak sayang kak nana. tapi agak tak menjadi. haha..

tak mengapelah janji aku dengan 3 orang kakak sayang lain jadi juga nak belanja kak nana lunch dekat Restoran nasi arab Alrawsha.









ralitnyerla masingmasing nak order ape yer. aku ikutkan saja. haha. kakak yang bertudung hijau itu la yang kami belanja.



dengan kak rozima. muke ku yang tulus mulus tanpa secalit makeup. kalau dah tengahari pun tak bermakeup,maknanya mg aku malasla nak bermakeup. sampai ade yang terserempak dekat lif ke, mesti cakap yang aku preggy..hehe



makanan yang kami order. Chicken Mandy, roti ape ntah namanya. semua abis belaka. Mint tea nya sangat sedap okeyh.

oklah, sape yang tak pernah mkn nasi arab kat sini, wajib pergi cuba makan.

wassalam.



2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

happy time

anitadiana said...

sedapnya..lama tak makan......dulu kat opis selalu ada majlis bos suka makan nasi arab sebab simpel..