marimari

Monday, May 6, 2013

Keputusan PRU13


salam ceria di pagi isnin. mesti ramai yang kemalasan nak pergi kerja kan? coz mengharap yang harini cuti. nasib baiklah aku apply juga cuti jumaat lepas. dapat berehatrehat hirup udara nyaman kat kg ni lagi...


amacam? dah boleh terima keputusan PRU 13? apeape pun tahniah dekat Barisan Nasional kerana masih kekal sebagai Kerajaan Malaysia. tapi agak sedih bile Parlimen banyak dikuasai oleh Cina. tidak mengapakan? perjuangan tetap diteruskan. itu maknanya, bangsa cina bersatu hati.


 semalam plak kecoh pasal dakwat kekal la, tak kekal la...bagi aku, lantak disitu. janji aku dah keluar tunaikan tangungjawab. seronok juga semalam g keluar mengundi. bile tak ramai sangat orang di saluran orang muda, amat bahagia. coz tak payah nak beratur panjang kan.


aku di saluran 5, my childhood fwen at saluran 6, my mom pulak kat saluran 4


selesai sudah..nampak lengang kan? mmg takde orang pun..hehe







oklah olls, nak tolong my mom mengemas rumah pula. bye.

wassalam.


3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

terbaik

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

masih cuti : seronok !

anitadiana said...

kak ita tunggu dari kul 12.30 sampai 2.45 ptg punya lah panjang saluran 7...yg lain-lain kosong aje...kita orgnya punya lah ramai...penat berdiri lama...kerusi panas Nur Izzah(anak anuar ibrahim)..dan raja nong chik...